Träpellets/Värmepellets/Stallpellets

Träpellets/Värmepellets/Stallpellets

Vi levererar dina träpellets/stallpellets från Sundsvall i norr till Smygehuk i söder, halvera dina uppvärmningskostnader.

Lättmockat och fräscht i boxarna med stallpellets.

Nordanå Pellet EF är återförsäljare för Scandbios träpellets samt stallpellets i en linje söder om Sundsvall. Med  värmepellets halverar du dina uppvärmningkostnader jämfört med om du använder el eller olja. Med stallpellets får du näst intill dammfri och ljus stallmiljö för dina hästar. Lättmockat och fräscht i boxarna. kan med fördel användas även till övriga djur.

Kvalitativa träpellets/stallpellets

Nordanå Pellets EF förmedlar Scandbios träpellets/stallpellets som är tillverkade av rent sågspån och saknar onaturliga tillsatser. Träpelletsen/stallpelletsen tillverkas i Scandbios fabriker runt om i Sverige. Tillverkaren har lång erfarenhet av att producera pellets och utvecklar hela tiden produkten, både när det gäller tillverkningsprocess och kvalitet.

Värmepellets ska hålla en jämn kvalitet, då brinner de som bäst. Stallpelletsen höjer livskvalitén för både hästar och människor i stallmiljön.
En jämn kvalitet är viktig för båda produkterna. Pellets ska brinna bra. Skiljer sig t.ex. fukthalten mellan olika leveranser måste du ändra inställningarna på din brännare. Stallpelletsen skall ha en hög uppsugningsförmåga samt vara av jämn och av torr kvalité.  Med pellets från  Scandbio erhåller du denna jämna kvalité för båda produkterna.

Kontakta oss per tel. 040-154547 eller 0705-187274 E-mail ingvar@nordnapellets.se för information om hur vi kan hjälpa dig med att köpa träpellets av högsta kvalitet